Varmecenter

En ny varmeløsning

At vælge en ny varmeløsning er en lang proces. Mange vælger først at skifte, når gas- eller oliekedlen bryder sammen. Men ved at tænke langsigtet kan du spare på varmeregningen ved at investere i en ny løsning, før den gamle bryder ned. Vi hjælper dig gerne til en løsning inden for:

En investering i en ny varmeløsning er stor, og det kræver tid at sætte sig ind i behov og de forskellige løsninger. I vores showroom får du præsenteret relevante løsninger, og gennem en tæt dialog klarlægger vi dine behov. Vi tager udgangspunkt i dit nuværende forbrug, og undersøger de elementer, der kan være årsagen til en høj varmeregning.

Den rigtig løsning

Ligesom når du vælger køleskabe, fjernsyn og vaskemaskiner kan du orientere dig om de forskellige løsningers energiforbrug via produktets energimærke, som giver dig et billede af effektiviteten. Derudover er der også faktorer, såsom garanti og lydniveau, der spiller ind.

I varmecentret kan du se og røre alle løsninger, samt få uddybende information omkring alle løsningerne. Alle udstillingsmodellerne er i naturlig størrelse, så du får en idé om plads og varmeanlæggets funktion. Vi har stor erfaring med forskellige varmesystemer i vores varmecenter, og vi betegner os selv som eksperter, når dit varmeanlæg skal udskiftes.

Vi har, som de eneste i Midtjylland, valgt at give dig muligheden for at afprøve installationer i fuld størrelse og under virkelige forhold. Vores udstillede installationer er de samme, som du enten har derhjemme, eller som du har mulighed for at få installeret

Besøg os på Marsallé 24 i Horsens, og få råd og vejledning til din nye varmeløsning eller kontakt os på tlf.: 75 64 34 88.

Skriv en besked til os